Chat with us

ВНИМАНИЕ:

Заради скорошната ни телевизионна реклама наличността на продукта намалява. Днес ИМАМЕ ПРОДУКТА В НАЛИЧНОСТ и ако го поръчате ще Ви го доставим в следващите 24 часа.
Snore Terminator


Поръчайте Snore Terminator в следващите 20 минути и се възползвайте от най-специалната оферта!

Поръчайте сега!

» София,

Беше открит естествен начин за превенция срещу хъркането, без вредни химикали или операции!* 2

Учените най-накрая откриха естествено решение, което намалява хъркането! 2 То представлява малък пластмасов пръстен, който носите докато спите и не пречи на съня ви. Този пръстен има два естествени магнита в краищата си, които стимулират нервните окончания в носа ви и придържат ноздрите правилно отворени докато спите. Разтварянето на ноздрите позволява безпрепятствено назално дишането по време на сън, така че езикът не блокира гърлото.Това е причината за хъркането и дългите паузи в дишането, които причиняват сърдечно-съдови заболявания. Резултатът е по-спокоен сън без задавяне и по-голямо чувство за отпочиналост през деня. Най-новият хит в света- магнит, който помага да се ограничи хъркането е, средство, което накара хиляди хора да спрат или намалят хъркането, средство което елиминира проблемите причинени от хъркане като започнем от честото събуждане до сериозните сънни разстройства.*

Кои са основните предимства, които щипката Snore Terminator ви дава?


Snore Terminator

 

 

 

Snore Terminator

Помага да се прекрати задушаването по време на сън!* 2

По време на сън често напълно спираме да дишаме (понякога за повече от 10 секунди), но даже не го осъзнаваме. Тогава езикът и мускулите на гърлото се отпускат, езикът се свлича към гърлото и блокира дихателните пътища. Snore Terminator напълно отваря дихателните пътища 3 и не позволява на долната челюст и езика да се отпуснат и езикът да слезе в гърлото, което причинява задушаване. В момента, в който си сложите щипката Snore Terminator, по време на сън ще започнете да дишате спокойно!

Поръчайте Вашата щипка Snore Terminator тук!

Осигурява спокоен сън без събуждане*

По време на сън хората се будят средно 32-пъти, нещо което малко хора осъзнават. Това са кратки моменти, но се отразяват върху формата ни през деня. Когато се чувстваме уморени, въпреки че сме спали достатъчно, причината е точно тази. На подсъзнателно ниво тялото ни се буди по време на сън, когато усеща, че нещо не е наред. Когато тялото ни усеща, че се задушаваме, автоматично се събужда, за да можем да дишаме нормално. С щипката Snore Terminator няма повече да се будите, тъй като по време на сън ще дишате спокойно! 8

Поръчайте Вашата щипка Snore Terminator тук!

Премахва хъркането!*12

Тъй като щипката Snore Terminator изцяло освобождава носните дихателни пътища, устата остава затворена. Когато устата е затворена е по-малко вероятно мускулите на долната челюст да се отпуснат, а езикът да се свлече и да блокира дихателния път в гърлото. Правилното дишане по време на сън ще осигури спокоен сън на вас и на вашите близки, тъй като с щипката Snore Terminator ще хъркате по-малко.* 11

Поръчайте Вашата щипка Snore Terminator тук!

Осигурява достатъчно кислород докато спите!*
13

Не само че ограничава хъркането, щипката Snore Terminator осигурява достатъчно кислород по време на сън, благодарение на което се будим напълно отпочинали. Щипката стимулира правилното функциониране на метаболизма във всяка клетка и помага на тялото ни да се пребори със свободните радикали и токсични вещества, които се събират в него през деня. Кислородът има леко анeстетично въздействие върху тялото ни, помага ни да се отпуснем и освободим от стреса, както и да спим по-спокойно. Освен това лигавицата в устата не изсъхва, така че ще спите спокойно!

Поръчайте Вашата щипка Snore Terminator тук!

Увеличава концентрацията и повдига настроението!*

Да, прочетохте правилно! За да функционира нервната ни система правилно през деня се нуждаем от добър старт. Ако не спим добре, тялото ни няма да е в състояние да се бори с ежедневните проблеми. С времето това ще започне да ни се отразява под формата на по-ниска концентрация, изнервеност, промени в настроението , а накрая може да доведе и до депресия. С щипката Snore Terminator, всички потребители се чувстват по-отпочинали, освежени, в добро настроение и готови за нови професионални и лични победи.

Поръчайте Вашата щипка Snore Terminator тук!

Намалява торбичките под очите и подобрява тена!*

Торбичките под очите се появяват заради натрупване на токсични вещества в следствие на некачествен сън. Освен това заради забавен метаболизъм кожата на хората, които спят малко или некачествено, става чувствителна, изсъхва, появява се акне. С щипката Snore Terminator всички потребители забелязват позитивните промени по кожата и видимо по-малко торбички под очите!

Поръчайте Вашата щипка Snore Terminator тук!

Качеството на съня влияе на всички процеси в организма, затова е невъзможно да изброим всички предимства на щипката Snore Terminator. Най-новите резултати от проучването на предимствата на Snore Terminator са тествани върху група от 42 души, с различни професии и на различна възраст, те само потвърждават положителния ефект на щипката върху ОБЩОТО ЗДРАВЕ на тялото ни. Доказано е, че хората които страдат от мигрена имат до 37% по-леки и по-редки пристъпи заради подобреното качество на съня. 2

Да, аз също искам спокоен сън и
поръчвам щипка Snore Terminator сега!

 

Щипката Snore Terminator е изработена от мека пластмасова антиалергенна материя и е подходяща за всички хора, даже за склонните към алергии. Удобна е за носене и практически не се забелязва, когато я носите, защото приляга анатомично на всеки нос. Това терапевтично средство, създадено да подобри качеството на съня и да намали хъркането достигна световна слава като едно от най-добрите натурални решения на проблема без да се налагат хирургически операции.

Какво е Snore Terminator и
за кого е предназначена!

Snore Terminator е малък пластмасов пръстен, който има два природни магнита в краищата си:

» Отваря горните дихателни пътища по време на сън* 10

» Осигурява спокоен и по-качествен сън *10

» Помага да се премахнат смущенията на съня*

» Подобрява общото физическо здраве* 2


Намалете хъркането или го спрете!

Резултатите от качествения сън са осезаеми и видими върху кожата Ви! 2, 14


От първия момент, когато използвате щипка Snore Terminator ще имате по-спокоен сън и добри резултати които ще бъдат осезаеми на физическо ниво. Ще сте по-малко уморени, метаболизма ви ще функционира правилно,ще усетите подобрение на общото ви здраве, на физическото и психическото също, както и върху настроението ви!

С опростения си дизайн и природната сила на магнитите, щипката Snore Terminator подобрява качеството на съня Ви и с това ще промени живота Ви изцяло.*

Намалява хъркането и задушаването по време на сън. Спете спокойно в прегръдката на вашия партньор! 2

Внимание! Запасите са ограничени, моля проверете наличността на продукта във Вашия град:Вашите имена:
Пощенски код:
Град:

Идеалното решение за спокоен сън!

Това е гениално изобретение - толкова прост и същевременно ефективен продукт против хъркане и смущения в съня, един от най-добрите, които съм имал шанса да видя в практиката си! Действа ефикасно чрез много прост метод: магнитите отпускат нервните окончания в носа и това спомага за тяхното разтваряне без проблеми. По този начин можете да вдишвате повече кислород докато спите. 9 Заради това заспиваме по-лесно, не се задушаваме, не хъркаме и не се будим. Също така правилното дишане влияе добре на цялото ни тяло. Качественият сън намалява риска от много сериозни нарушения предизвикани от смущения в съня. Аз лично я използвам и препоръчвам на всеки, който има същия проблем с хъркането или друг проблем свързан със съня. Силата на магнитната щипка Snore Terminator е наистина невероятна!


Да, аз също искам спокоен съм и
поръчвам Snore Terminator сега!


Как Лионел Меси, принц Хари и Никълъс Кейдж се борят с проблема с хъркането? 13

Световно известни телевизионни канали и списания са информирани за магическите магнити, които незабавно помагат да се разрешат проблемите с хъркането и другите смущения на съня, свързани с дишането. Анкета проведена по време на тестването с щипката Snore Terminator в група състояща се от 2139 доброволци е дала изненадващи резултати.

Първоначално лечебният ефект на Snore Terminator се прочул в Холивуд и после сред елитните кръгове, но сега Snore Terminator е достъпен за всеки! Не рискувайте с хирургически процедури и опасните последствия от хъркането и лошия сън.Спрете хъркането чрез прост и естествен начин без рискове както са направили ТВ водещи, актьори, певци и спортисти!


Известните също са хора като нас. Те също хъркат като всички останали простосмъртни. Том Круз е един от известните личности, който говори публично за този проблем. 11 Например, преди да открие нашата щипка Snore Terminator стаята му е била звуково изолирана точно заради хъркането. 12 По същия начин много други известни личности са против хирургията и лазерните процедури и заради това щипката Snore Terminator е много добре приета в Холивуд, както и в световните медии. Първите похвали и положителни оценки от звездите са се появили в световноизвестните списания и по най-популярните телевизионни канали само два месеца след патентоването на щипката Snore Terminator! А сега достъпна и в България!


Невероятна холивудска тайна е разкрита...

Следвайки примера на Том Круз, много известни личности са станали заклети потребители на щипка Snore Terminator. Известни ТВ водещи, актьори и певци ни показват предимствата на Snore Terminator за хора, който имат публични изяви. Веднага след патентоването си, щипката Snore Terminator намери мястото си в почти всеки дом в Бевърли Хилс, а не след дълго и на страниците на известни списания като Men’s Health, Cosmopolitan, Life... Днес и на нашия пазар – един от най-добрите продукти против хъркане в света!


Предимствата на щипка Snore Terminator:

Да, аз също искам качествен сън и поръчвам Snore Terminator сега!

Доставете ми Snore Terminator

Snore Terminator

Как Snore Terminator се използва?

Snore Terminator е малък пластмасов пръстен, който предотвратява хъркането и подобравява качеството на съня. Лесен и напълно безопасен за употреба.

Snore Terminator е бързо и ефикасно решение на проблемите с хъркане, които е помогнал на хиляди хора!


umbox

Snore Terminator е бързо и ефикасно решение на проблемите с хъркането, който е помогнал на хиляди хора!

umbox

Хъркането е свързано с трудности в дишането по време на сън, задавяне и прекъсване на дишането, което води до по-чести събуждания по време на нощта.

umbox

Всичко това води до лошо и ниско качество на съня, което води до умора, лоша концентрация, както и тъмни кръгове и торбички под очите.

umbox

Лошо и ниско качество на съня води до раздразнителност и създаване на конфликти с други хора. Като чести промени в настроението, депресия и тревожност, което води до бурна реакция към най-малкия детайл.

umbox

Но най-накрая има естественo решение, което ще ви помогне да се отървете от хъркането и премахване на всички последици и рискове за здравето, причинени от хъркането - Snore Terminator.

umbox

Сложете Snore Terminator всеки път, когато отидeте да спите. Разстелете Snore и леко натиснете краищата на ноздрите, така че да не изпитватe дискомфорт. Насладете се на спокоен сън!
 

Забележка: След всяко използване измийте Snore Terminator със сапун под течаща вода и оставете да изсъхне. Не използвайте Snore Terminator, ако преди това не e почистен.


FAQ – Често задавани въпроси
Как Snore Terminator се използва?
Snore Terminator е лесен за използване. Разширете Snore Terminator и поставете всеки край в едната ноздра, така че да не се чувствате някакъв дискомфорт. Използвайте го всеки път, когато отидете да спите. След употреба измийте Snore Terminator c сапун под течаща вода и оставете да изсъхне. Не използвайте Snore Terminator, ако преди това не е добре почистен.
Защо е Snore Terminator толкова ефективен?
Snore Terminator е ефективeн благодарение на земни магнити, които се съдържат в него. Тези магнити в Snore Terminator нежно отворя дихателните пътища, предотвратява езиковата база ,отпуснете се, за да се промъкне в гърлото. Така се гарантира правилния въздушен поток и правилното дишане по време на сън. Препоръчва се особено при затлъстели хора и хора със здравословни проблеми като високо кръвно налягане, умственото и сърдечно-съдови заболявания.
Дали Snore Terminator e безопасeн да се използва?
Да, Snore Terminator е напълно безопасен за използване. Той съдържа рядък земен магнит, който е разработен в НАСА и e доказан безопасни за човешкото здраве. Също така, тя е направена от твърди, но гъвкави и не-алергични материали. Можете да бъдете сигурни, че Snore Terminator няма някакви неблагоприятни последици, и е удобен за носене. И е без срок.
Мога ли да използвам Snore Terminator ако имам пейсмейкър?
Не, хора с пейсмейкър или други медицински изделия и импланти с магнитно поле, не трябва да носят Snore Terminator. Или да бъдат близо до магнит, защото магнитите могат да пречат на правилното функциониране на тези устройства.

Някои от коментарите от нашите клиенти:


435 comments Add a comment
 • Митко Тодоров
  Snore Terminator наистина ми помогна да спра да хъркам и съм много благодарен за това.
  Reply · Like · 3 hours ago
 • Краси Митев· Top Commenter
  Здравейте на всички. Трябва да споделя с вас колко съм щастлив, тъй като използвам Snore Terminator. Най-нaкрая през нощта спя като човек, и през деня, в който почивам. Промени живота ми!
  Reply · 1 · 2 hours ago
  • Стефка Иванова
   А нещо притеснява ли те през нощта?
   Reply · 1 · 2 hours ago
  • Краси Митев· Top Commenter
   Не чувствам че имам нещо в носа си. Това е най-доброто от всички
   Reply · 1 · 2 hours ago
  • Иван Стоев· Top Commenter
   Вярно е. Аз не вярваx, но не се усеща. Може първите две или три нощи, да ти е малко необикновено, но след това е нормално.
   Reply · Like · 7 hours ago
 • Христина Илиева
  На мен ми помогна, мъжа ми винаги ме бъзикаше че хъркам повече от него. Сега вече не
  Reply · 9 · 6 hours ago
  • Ана Митева
   ahahahah това е същото и с мен. Супер поръчвам и аз
   Reply · 1 · 8 hours ago
 • Мартин Кръстев
  Аз искам да похваля Snore Terminator, тъй като функционира. Това е първият продукт, който ми помогна да спрa хъркането. И повярвайте ми, че съм опитвал cтрува ми се, всичко, което съществува!
  Reply · 2 · 13 hours ago
 • Димитър Кръстев
  И на мен помогна. Определено не съжалявам, че съм поръчал.
  Reply · 8 · 14 hours ago
 • Ивана Лазарова
  И съпругът ми спря да хърка, и най-накрая аз също спя през нощта. Ето защо аз го препоръчвам на всички съпрузи на "Хъркaчи"
  Reply · 1 · 16 hours ago
 • Мирослава Игнатова
  Хора, това е страхотно. Snore Terminator дори не се чувства, когато си го сложиш в носа , спиш и дишаш нормално, не хъркаш. О, наистина страхотно
  Reply · 1 · 16 hours ago
 • Стоян Лазаров
  Аз винаги съм скептичен, когато става дума за такива неща
  Reply · 1 · 16 hours ago
  • Мирослава Игнатова
   И аз съм, нормално е, но това е първият път, в който се уверих, че е истина.
   Reply · 1 · 16 hours ago
 • Станислав Илиев
  Всички похвали от мен за ефективност!
  Reply · 1 · 16 hours ago
View 421 more
Facebook plugin


*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

Отзивите на потребителите на щипка Snore Terminator са най-доброто доказателство за ефективността й! Впечатленията са различни при всеки човек, но всички са единодушни за едно: всички са възхитени от ефективността на Snore Terminator!"Най-накрая всички спят спокойно!"

"Не само че аз лично съм имал проблеми заради смущения на съня, но през последните 8 години с жена ми не сме спали в една стая. Горката, цяла нощ не можеше да спи заради хъркането ми. Понякога събуждах и децата ни в съседната стая. Освен това се задушавах, често се будех, защото не ми стигаше въздух, а често и сънувах, как се задушавам и никой не може да ми помогне, защото съм сам в стаята. Опитах всичко: от билки до различни помощни средства, но нищо не помагаше, докато зет ми не ми каза, че е спрял да хърка с щипка Snore Terminator. Честно, не повярвах, че това малко нещо може да помогне, но се убедих сам. Тази щипка си струва парите! И пак спя при жена си... :)" *

Иван, 42, Габрово

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Вече не ме е срам да спя при приятелката си!"

"Вече две години имам приятелка, а още не съм преспивал при нея. Вече няколко пъти се карахме заради това. Тя живее в гарсониера, а аз хъркам толкова силно, че понякога вкъщи майка ми слиза от горния етаж и ме буди, тъй като се притеснява да не се задуша. Още от дете висулката ми е деформирана, малко по-голяма е от нормалното, но нямам кураж да се подложа на операция. Накрая приятелката ми ми купи Snore Terminator и каза да пробвам. Направих го, най-вече по нейно желание, и не е за вярване – през онази нощ изобщо не хърках!! Първо помислих, че това е случайно, защото не можех да повярвам, че нито веднъж не съм се събудил от собственото си хъркане, но след това се убедих, че тази малко щипка е това, от което съм се нуждаел цял живот!" *

Боян, 27, Троян

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Жена ми през нощта вече не се притеснява!"

"Страдам от сънна апнея и през нощта често буквално се задушавам, а даже не го осъзнавам. Заради това жена ми винаги е полубудна, тъй като аз напълно спирам да дишам и за по 10, 15 секунди, а тя ме буди, за да си поема въздух. Притеснява се още повече, след като преди две години заради наднорменното си тегло и хипертонията получих инфаркт. Непрекъснато се опитваме да намерим някакъв лек за задушаването ми. Опитахме всичко, докато един ден не пробвах Snore Terminator. Не вярвах, че ще ми помогне, тъй като толкова много неща не ми помогнаха, но се убедих лично и съжълявам, че не съм го направил по-ранно. Казаха, че състоянието ми е непоправимо, но спя като бебе, както и жена ми!" *

Драгомир, 63, Кърджали

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Най-накрая съм истинско момиче!"

"Много е неприятно, когато някой хърка, особено ако това е – момиче. Без значение колко женствено изглеждам през деня, през нощта ставам истинско прасе, което хърка за двама мъже. Заради това винаги ми беше неприятно да спя при съквартиранти, а още повече, когато гаджето ми идва да спи при мен или аз при него.

Съвсем случайно в интернет попаднах на щипка Snore Terminator и я поръчах, защото ми харесаше дизайнът й, а и изглеждаше лесна за използване. Бях права – щипката премахна проблема ми с хъркане и не изглаждам смешно, когато я нося. Изглежда симпатично, като малък пиърсинг." *

Силвия, 24, Видин

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

НАЙ-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ: "Аз съм напълно нов човек!"

"От доста години не спя добре, заради което съм имал физически проблеми, както и психически. Вече два пъти съм бил уволняван, тъй като идвах на работа ненаспал се, изглеждах, като че ли цяла нощ съм се бил, а не спал. А най-лошо беше това, че бях с много слаба имунна система, постоянно бях настинал, имах алергии, мигрени, бях нервен. Заради смущения на съня ми се случваше със седмици да не успявам да се съсредоточа върху основните неща, мислех, че никога няма да живея нормално. Случайно попаднах на щипка Snore Terminator и я купих, защото съквартирантът ми постоянно се оплакваше, че когато аз заспивам, той се буди от хъркането ми. Купих го по-скоро на шега, мислех, че при мен няма да действа. Но когато я използвах, спах като бебе. Отначало не разбрах, че трябва да благодаря на Snore Terminator за това, но после ми стана ясно и не можах да повярвам, че едно толкова малко нещо може напълно да промени живота!" *

Борислав, 32, Силистра

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Внимание: Заради голямото търсене количествата са ограничени! Ако поръчате днес, ви гарантираме доставка на продукта на следващия работен ден. Ефектите и резултатите посочени на страницата не гарантират успешно ползване на продукта. По-голямата част от потребителите ни са доволни от продукта, но има и такива, които не постигат посочените резултати. На страницата са посочени мненията на доволните потребители. Това са изявления на потребителите, останали доволни от нашия продукт и ползващи го успешно, които са изпратени на нашия адрес. По молба на отделни потребители някои имена са променени. Всички оригинали се съхраняват в седалището на фирмата.
Да, също искам спокоен сън
и си поръчвам Snore Terminator сега!

Какво рискуваме с хъркането?Човешкото тяло е създадено така, че да издържа на различни състояния за да преживее всички промени през еволюцията. Но въпреки това ако не са задоволени основните нужди, каквито са глад, жажда, уриниране или сън последствията за здравето могат да бъдат много опасни и дори фатални. Когато говорим за нарушаване на съня с хъркане или неправилно дишане по време на сън различаваме краткотрайни и дълготрайни последствия, в зависимост от това колко често не спим както трябва. 5

Краткосрочни ефекти върху здравето, са тези, които се случват, когато спим лошо само една нощ: 7


Намалено внимание до 32%

Според изследванията ако само една нощ спим половин час по-малко отколкото организма ни се нуждае вниманието ни намалява с 32%. Това означава, че ние застрашаваме себе си и околните при извършването на ежедневните си дейности като например готвенето, защото може да забравим да изключим печката.

Липса на енергия

Когато организма ни не получава достатъчно почивка единственото нещо от което има нужда е сън. .Много е вероятно без сън да нямаме силата да извършваме дейностите, които обичаме. Да спортуваме, да отидем на кино или на разходка с приятели или с кучето.

Проблеми в отношенията с хората

Когато не спим добре обработваме информацията по-лошо, раздразнителни сме, склонни към конфликти както на работа, така и в личния живот. Особено когато и партньорът ви не е спал достатъчно заради вашето хъркане. Освен че безсънието се отразява на смяната на настроението ни, също така ставаме склонни към меланхолия, даже депресия и обикновено сме много изнервени, което може да предизвика бурна реакция от наша страна за нещо дребно и маловажно.

До 47% се увеличава възможността от трудови злополуки

Заради намаленото ни внимание и влошена концентрация е по-трудно да забележим опасност. В случай, че работата ни е рискована съществува два пъти по-голяма вероятност да се нараним заради липсата на сън.

Пътнотранспортни произшествия

Статистиката сочи, че голям процент от пътнотранспортните произшествия са причинени от хора, които са недоспали.

В Америка са причинени около 100 000 катастрофи, 71 000 травми и около 1550 смъртни случаи през 2012 година от хора, които не са спали достатъчно.

Влошена концентрация до 68%

По-ниската концентрация и целодневното чувство за умора ще ни попречат да се концентрираме и върху най-елементарните занимания. Това засяга особено когнитивните функции свързани с научаването или изпълняването на отговорна работа.Дори и най-лекото нарушение в съня, като събуждането от хъркане нарушава способността ни да мислим и обработваме информация. Като цяло за физическа почивка имаме нужда от най-малко 6 часа сън, а за да сме отпочинали и за да функционират правилно умствените ни способности, почивката трябва да бъде между 8 и 10 часа в зависимост от работата, която извършваме.Над 5000 доволни клиенти в България през последната година!
Дългосрочни последици от недоспиване причинени от недостатъчно сън за повече от 2 седмици: 13, 14

 

Snore Terminator • Хипертония

Хората хъркат предимно заради физически причини. По-голяма част от тях могат бързо да доведат до високо кръвно налягане, което е основната причина за сърдечен удар и инсулт. Ако добавим консумацията на алкохол, наднормено тегло, тютюнопушене и алергии, състоянието може да се влоши много и да доведе до трагични последствия.

 

Snore Terminator

• Инфаркт

Организъм, който не е получил достатъчно сън или е спал некачествено дълго време, харчи повече запаси за да остане буден и да издържи всички натоварвания.Сърцето е помпа, запомнете го и лошото качество на сън в дългосрочен период може да претовари нашата помпа, което да доведе до сърдечен удар. 6

 

Snore Terminator • Инсулт

Ако не сме се наспали, метаболизмът ни работи по-бавно, сърцето ни е изморено и кръвта достига по-трудно до мозъка. Тялото ни търси алтернативен източник на енергия, която често заместваме с нездравословна храна, а всички тези фактори заедно създават идеални условия за инсулт, който обикновено има трайни последствия.

 

Snore Terminator • Наднормено тегло

Когато не ни достига качествен сън, липсата на енергия предизвиква увеличаване на апетита, за да си набави нужните хранителни вещества, от които да получим енергия. В дългосрочен план, това означава, че бързо ще натрупаме излишни килограми.

 

 

Snore Terminator • Психични смущения

Бързите промени в настроението и депресията са главните черти на хора, които не спят добре или са спали недостатъчно в продължение на дни. Ако дълго време не си почиваме добре, риска да заболеем от психични смущения, включително маниакална депресия и шизофрения е по-висок.

 

Snore Terminator • Травми и злополуки

Заради намаленото внимание и концентрация сме изложени на опасност от сериозни и трайни наранявания при трудови злополуки, на работа или дори при рутинна домакинска работа.

 

 

Snore Terminator • Проблеми в отношенията

Хъркането влияе и на двамата партньори. При 12% от разводите причината е хъркането, защото пречи на партньорите да спят заедно, заради което те се отчуждават един от друг.Освен това хронично недоспалите хора са склонни към конфликти, по-изнервени са, по-често се карат с партньора си заради маловажни неща.

 

Snore Terminator • Влошено качество на живота 2, 14

Всички тези фактори влияят отрицателно върху общото качество на живота. Липсата на енергия и здравните проблеми ни пречат да се отдадем на нещата, които обичаме, дори обикновените занимания като например грижите за себе си могат да станат непосилни. В резултат на което се превръщате в нещастен човек, който не е в състояние да изпълнява задълженията си и да подобри качеството на живота си.


СПРЕТЕ ДА СЕ УБИВАТЕ!!!
Намалете или спрете хъркането сега по напълно естествен
и безопасен начин.* Тялото Ви ще ви бъде благодарно!

Да, аз също искам спокоен сън и
поръчвам Snore Terminator сега!


Специална промоция - 119.8 лв - 59.90 лв - Активирай КУПОН

Офертата изтича:

Специална гаранция: Ако ти или партньорът ти не спрете да хъркате още през първата нощ, в която ползвате Snore Terminator, ще ви върнем 100% стойността на покупката – без въпроси!

П.С. На пазара има много продукти, които приличат на щипка Snore Terminator, но вместо магнити те използват обикновен метал и качеството на пластмасата е различно. Внимавайте, защото рискувате да купите продукт, който не само че няма да даде резултати, но може да предизвика и алергични реакции. Щипка Snore Terminator, която може да поръчате на тази страница е единственият оригинален продукт, който съдържа магнити, които ще ви помогнат да спрете да хъркате.*

П.П.С.
Когато я използвате в продължение на година, продуктът ви струва по-малко от две кафета на месец.


44-дневна гаранция
Ако в срок от 44 дни размислите и се откажете от продукта,
ще ви върнем парите.
Доставка
Продуктът ще ви бъде доставен чрез най-бързите и най-сигурните куриерски фирми!
100% Безопасна покупка
Продуктът може да бъде заплатен при получаването, с което ще ви предпазим от евентуални злоупотреби. А личните ви данни ще бъдат напълно защитени!


Изпращане на поръчка,
моля изчакайте!
Къде да изпратим
Вашата поръчка?
Име
Фамилия
Адрес
Hомер
Пощ. код
Град
Телефон
Имейл
Продукт
Коментар
П.С.: Ние гарантираме доставка на следващия работен ден
1 x - 119.8 -50% 59.90 лв + пощенски разходи
2 x - 203.80 -50% 101.90 лв + пощенски разходи
3 x - 263.80 -50% 131.90 лв + пощенски разходи
Плащането се извършва при доставката
Примерни продукти които мога да се получат с намалена цена:
11
Последната продажба
е направена днес:
100% Безопасна покупка
Изследвания и информация
*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
Поръчай своя Snore Terminator сега и се отърви от хъркането още през първата нощ!
*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, имейл: raya.dimov@netsales.club. Продукт: Snore Terminator
x

Не сте сигурни, че Snore Terminator е най-подходящия продукт за вас?

Моля изчакайте,
изпращаме информация!
Благодарим Ви за запитването.
Нашият експерт-консултант, ще се свърже с Вас, в посоченото от вас време.


Затвори прозореца

Разговаряйте с наш експерт-консултант. Той ще Ви се обади безплатно и ще отговори на Вашите въпроси, във връзка с Snore Terminator.